Proiectul „ Pedagogie digitală pentru cadre didactice din Regiunea Vest ” INO-Vest DigiPedia

Casa Corpului didactic Gorj este partener în  Proiectul „ Pedagogie digitală pentru cadre didactice din Regiunea Vest “INO-Vest  DigiPedia. Modele pedagogice și tehnologii educaționale pentru un învățământ autentic centrat pe elev.

Prin acest parteneriat, se urmărește dezvoltarea și implementarea unui program de formare continuă acreditat pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar gorjean și are ca obiective dezvoltarea competențelor digitale și de pedagogie digitală, integrarea eficientă a tehnologiilor în practicile de predare, pregătirea cadrelor didactice/ elevilor pentru era digitală și pentru a crește calitatea educației, vizând toate activitățile specifice, de la predare, evaluare, comunicarea cu părinții și până la crearea și schimbul de conținut și resurse digitale, în conformitate cu cadrul european pentru competențele digitale ale cadrelor didactice (DigCompEdu1).

Începând cu data de 23.10.2024 CCD Gorj  demarează procesul de înscriere la programul de formare acreditat pentru a cadrele didactice din unități școlare asociate în cadrul proiectului.

Dosarul de înscriere conține:

  1. Cerere de înscriere;  (Anexa 1)
  2. Curriculum Vitae (CV) actualizat, datat și asumat de candidat; (Anexa 2)
  3. Documente justificative ale studiilor și certificărilor – conform cu originalul (diplomă licență, diplomă master, certificat de formator sau formator de formatori dacă este cazul);
  4. Adeverință de la unitatea de învățământ – privind calitatea de cadru didactic în învățământul preuniversitar, din care rezultă funcția didactică, specializarea, vechimea, gradul didactic, statutul (titular/suplinitor) și poziția ocupată; (Model)
  5. Declarație pe proprie răspundere  prin care se va asigura evitarea dublei finanțări; (Anexa 3)
  6. Copie după actul de identitate – conform cu originalul;
  7. Copie după certificatul de căsătorie/divorț (dacă este cazul) – conform cu originalul;
  8. Copie după certificatul de naștere – conform cu originalul;
  9. Acord de utilizare a datelor personale prin care se va asigura protecția datelor personale. (Anexa 4)

Notă:

  • Documentele se datează începând cu 23.10.2024;
  • Ordinea documentelor din dosarul de înscriere este de la 1-9;
  • Documentele depuse la dosar nu sunt față-verso;
  • Înscrierile la programul de formare acreditat se fac prin intermediul unităților școlare, iar dosarele întocmite de cadrele didactice vor fi aduse la CCD Gorj de către directorul unității de învățământ;

 Termen: 12.11.2024

 

Casa Corpului Didactic Gorj

Conducerea Casei Corpului Didactic Gorj