Ziua Internațională a Educației

Casa Corpului Didactic Gorj a desfășurat, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj și Școala Gimnazială Câlnic Proiectul Educațional „Ziua Internațională a Educației”, având ca scop familiarizarea elevilor cu semnificația acestei zile, evidențierea rolului dascălilor în dezvoltarea noilor generații și recunoașterea meritelor acestora în formarea culturii, valorilor și moralei unei societăți, precum și promovarea valorilor artistice ale elevilor.

Am promovat la nivelul unității valorile culturale esențiale pentru elevii noștri : iubirea față de lectură, respectul pentru locurile destinate învățării și devotamentul arătat dascălilor.
Într-o atmosferă de poveste, doamna bibliotecar Alina Firan le – a vorbit copiilor despre importanța cărților care îi transformă în OAMENI în adevăratul sens al cuvântului și le-a prezentat o serie de lecturi ideale pentru vârsta lor.
În final, prin jocuri educative și variate activități, am marcat această zi sub atenta coordonare a doamnei director, Florentina Stoenoiu și a doamnei profesor de limba română, Ștefania Pânișoară.

.

Alina FIRAN

Bibliotecar CCD Gorj